Standaard taarten:

rond 20 cm / 12 mensen € 50,-

rond 25 cm / 20 mensen € 60,-

rond 30 cm / 25 mensen € 75,-

Taarten die niet standaard zijn, bijvoorbeeld taarten met uitgebreide versiering of dure ingrediënten, zullen iets meer kosten. Neem contact op voor een quote.

Gelaagde taarten: vanaf € 4,50 per persoon.

Cupcakes: vanaf € 2,50 per cupcake (minimum 12).

We bieden ook taarten voor speciale diëten (bijvoorbeeld lactose-vrij, gluten-vrij of veganistisch). Neem alsjeblieft contact met ons op, vertel me wat je wil hebben en ik bereken de prijs.

Suikerbloemen:

Sommige van de meest prachtige taarten zijn versierd met suikerbloemen. Deze bloemen zijn eetbaar (let wel: het ijzerdraadje in het midden niet) en bruidsparen zien ze graag op hun taart. Ze kunnen ook gemaakt worden van niet-eetbare, maar voedsel-veilige materialen. Deze bloemen hebben als voordeel dat ze een stuk minder breekbaar zijn dan suikerbloemen en je kant ze zolang bewaren als je wilt. Omdat de kosten sterk kunnen verschillen als het gaat om suikerbloemen, moet ik even gaan rekenen als ik hier een verzoek voor binnen krijg. Neem daarom contact met ons op.

Bezorging:

De taarten kunnen bezorgd worden, maar ik vraag je begrip ervoor dat ik niet heel flexibel kan zijn aangaande bezorgtijd. Ik werk naast mijn taartenbedrijfje namelijk nog vier dagen in de week als medical writer. We vragen € 0,35 per kilometer.