Alle taarten worden op maat gemaakt. Zo werkt het proces: als een klant contact met mij opneemt, heb ik de volgende informatie nodig:

Voor hoeveel mensen is de taart?

Wanneer wil je de taart hebben?

Moet de taart bezorgd worden?

Wat voor smaken (taart en vulling) wil je?

Moet de taart een bepaald thema hebben (bijvoorbeeld bloemen, dieren, kasteel, superheld) en/of is het voor een specifieke gebeurtenis (bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, bruiloft, babyshower)?

Wat voor kleur(en) moet de taart zijn?

Moet ik rekening houden met allergie├źn?

Als je niet zeker weet wat voor thema of smaak de taart moet hebben, bel me dan even. Ik zal met je meedenken.

Trouwtaarten: als het om trouwtaarten gaat, wil ik graag zeker weten dat mijn taart perfect past bij het koppel. Daarom ga ik graag met het bruidspaar rond te tafel om wat idee├źn te bespreken. Hierna maak ik een schets of twee en laat ik die aan het koppel zien. Gebaseerd op hun feedback maak ik een uiteindelijk ontwerp.

Als je we details van de taart vast hebben, stuur ik een email om de bestelling te bevestigen. Let wel: de bestelling is niet definitief tot je mijn bevestigingsmail hebt ontvangen. Als je na 4 dagen van ons mondeling akkoord nog steeds geen email hebt, neem dan even contact op. Allicht is er iets mis gegaan.

Hierna begint het bakken! Het ligt aan de taart, maar ik kan zo ver als een maand van te voren al begonnen zijn. Als de taart klaar is, kan hij afgeleverd op opgehaald worden (welke wij afgesproken hebben). Voor kleinere taarten (<20 mensen), kan betaling bij afhalen/aflevering in contanten gedaan worden, of vooraf via overmaking. Voor grotere bestellingen zie ik graag het hele bedrag vooraf overgemaakt.