Over de jaren hebben ik een aantal specialiteiten ontwikkelt. Je kunt deze apart bestellen, of met een taart. Ze kunnen ook onderdeel uitmaken van een sweets table, een complete selectie lekkernijen, uitgestald op tafel. 

Chocolade bier taart. In deze taart zit Guinness, perfect voor de bierliefhebber in je leven. Hij lijkt ook nog eens op het beroemde biertje.

Aardbei cheesecake. Deze typisch Amerikaanse taart wordt gecomplementeerd met een heerlijke aardbeiensaus, of een andere fruitsaus, als je dat wilt.

Lemon meringue pie. Nog een favoriet uit Amerika; deze taart combineert een heerlijke zure bodem met een luchtige, zoete top.

Key lime pie. Deze taart heeft een heerlijke zure noot en is perfect als een licht dessert. Dit is een van mijn favorieten en is heel populair bij onze familie-etentjes.

Merengue koekjes. Deze luchtige koekjes kunnen in veel verschillende smaken en kleuren gemaakt worden om precies bij jouw idee te passen.

Cinnamon buns. De plakkerige, zoete textuur van deze broodjes is geweldig. En met de geur van kaneel in de lucht, ben ik in de zevende hemel. De buns kunnen apart geleverd worden, maar ook in een set, versierd als taart. Een bijzonder idee voor een verjaardagstaart.